Design

Oj oj så många olika sorters design man kunde välja på för denna blogg. Skrev ju tidigare att jag kanske ville ha en puttinuttig blogg, hittade några fina puttinuttiga rosa stilar, men föll för denna blåa stil. Man kan ju alltid ändra sig senare. :) Nu har ännu en träning avslutats, den bestod av fysträning, taktikspel som ska användas mot Sollentuna, snack med Tina om blandade grejer som ska få mig att växa som spelare och mycket mer. Ååå vad jag längtar till Fredag, då är det dags för avresa till STOCKHOLM!! Äntligen får jag träffa min kära familj som jag saknar så mycket, ska bli kul att se hur mycket Daniel (min systerson) har växt sedan sist vi sågs, skrämmande hur sällan vi ses egentligen. Han har säkert blivit tonåring nu när jag kommer. hi hi. Imorgon är det dags för skola i Halmstad igen, hoppas att föreläsningarna är mer givande imorrn än vad de var sist, segt när man har kursträff var fjärde vecka och så är föreläsningen skittrist när man väl åker dit. Men jag tror det blir bra imorrn, jag känner det på mig. Nu ska jag nog käka något, och sedan hoppa in i duschen. Ha det gött!

Börja blogga

Idag satt jag på ett café i Ängelholm med mina kära vänner Sara och Minni. Av någon anledning började vi prata om att blogga, jag berättade om underbara Andreas blogg och att den är så rolig att läsa. Kom under detta samtal på att; herregud! jag borde ju börja blogga!
Jag funderar alltid på saker och jag älskar att skriva, så why not?!  Sagt och gjort, nu sitter jag här och försöker skriva mitt första inlägg i min blogg....... hm........ man borde ju göra bloggen lite mer personlig, kanske ska den vara i rosa! Eller som Minni uttryckte det i dag, du är sådär "puffig" (vi pratade egentligen om kläder och att hon tycker jag ofta har lite puttinuttiga kläder med puffärmar = puffig!), kanske ska bloggen vara lite puffig eller puttinuttig. Jag ska klura lite på detta.
Nu börjar tiden rinna iväg och det är dags för den låååånga vägen till hallen för träning. Tänk att jag bara har 5 minuter till hallen, lyx! Tänk att jag åkte 1 timme till träning och 1 timme från träning varje dag när jag bodde i Stockholm, hur orkade jag??

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0