mys i vårsolen!


vi som inte fick göra tester i labbet blev åskådare


fystester


mingel i rummen


crazy H-F o Aida


jag o underbara andrea


Med landslaget på Bosön

Den 8-10 Maj var det dags för landslagssamling på Bosön! Både herr -och damlaget var kallade dit och på schemat stod mycket fys men också några bollpass. Vi fick mycket info om Universiaden som vi ju ska spela i slutet på Juni. Dessutom var Nisse Holmdal där och snackade om fysträning mm.
En dag körde vi alla volley fystester, så vi blev uppdelade i grupper; liberos/passare, centrar, spikers. Vi roterade runt på alla olika stationer. Det är så fantastiskt inspirerande och roligt att hänga på Bosön, man får en sån kick till att träna när man är där i den miljön. Själva testerna i sig behöver vi inte prata om så mycket...dom ska bli bättre, hihi.
Det blev sjukt mycket mat, det kändes som det enda vi gjorde var att sitta och äta, men mat är ju alltid gott så det gjorde ej så mycket.
Sömn blev det desto mindre av, det är ju så fantastiskt roligt att träffa alla volleynördar så man har ju extremt mycket att prtat om och skratta åt. Men vi var uppe lite fööör sent, my god det gör jag inte om på ett träningsläger!
Ovan här kommer nu lite bilder från Bosö-lägret.

festen är igång!


Ulf fick stötta mig så jag inte skulle svimma av nervositet :)


Guldlaget -09


soligt var det:)


Mingel


Guldbankett

Ja inteär jag särskilt bra på att uppdatera min blogg direkt... nåja bättre sent än aldrig och den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!
Efter guldveckan var det dags för guldbankett med klubben!
Det blev en väldigt rolig middag och fest för vissa av oss medan andra tydligen hade det väldigt tråkigt. Det var ju inte så bra att alla inte trivdes och hade skoj... men jag hade som sagt roligt i alla fall.  Vi började med att samlas hos Lisa, där bjöds det på bål, mingel och kubb.
Sedan bar det va till Erikslund där middagen skulle vara. Jag satt brevid Mats och mittemot sara och Marta så där hade jag tur, samtalsämnena tog aldrig slut, precis som det ska vara på en middag.
Det blev tal och sång och så berättade Ida lite om Bucklis upplevelser efter SM-guldet, mycket underhållande. Marta hade gjort ett stort och superbra jobb med bildspel från den gångna säsongen som spelades upp på storbildsskärm.
Tina höll sitt årliga "korta" tal och gav blommor till alla oss spelare samt till folk i klubben osv.
Sedan var det dags för MVP-utmärkelsen, kanske är att skryta lite men det skiter jag i för jag blev glad. Det var nämligen så att JAG blev MVP i år! :) Jag blir så glad över det för att jag känner själv hur mycket bättre jag har blivit i år jämfört med tidigare, jag och Tina har jobbat så mycket med min egen utveckling som volleybollspelare och då är det alltid roligt när folk ser det och visar uppskattning för det! Mitt tal däremot var nog under all kritik, ha ha, alla som känner mig vet att jag inte är en stor talare precis, så det blev ett fnittrigt osäkert litet tal...men men det bjuder jag på.
Sedan var det fest hela natten lång, vi var ett helt gäng, en salig blandning av roligt folk, som drog till Morris där vi skakade loss hela natten. Underbart roligt!!

RSS 2.0