SM-GUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YEEEEEEEEEEEEEES vi vann SM-guld i Söndags! Vi spelade ju andra finalen borta i KAtrineholm i Torsdags, vi spelade sjukt bra, Katrineholm var skakade. Det var stoooor publik och deras klack höll låda som avnligt. Även vi hade en liten ditrest klack som gjorde sitt! Bl a mina päron och min moster, samt halva MAgnus släkt. :)
Så vinst där och sedan blev det då chans till avgörande match i Söndags. Alltså det var brutalt mycket folk i hallen och vilket tryck!! Så roligt, tänk om det hade varit det publiktrycket i alla matcher.... fast de flesta av elitseriematcherna är ju inte direkt roliga att titta på.
Vi rivstartade något så brutalt, vi hade ett block som var respektlöst och förkrossande bra, Katrineholm kom inte igenom, de visste ej vad de skulle göra. Och de få bollar som kom förbi spelade vi upp i defens. Vi vann första set med 25-7!!!! Hur e det möjligt i en final??? Jo, vi var sjukt bra! :)
Andra set var också utklassning, men i tredje set började det likna mer en final, lagen följdes åt hela vägen, vi började gör anågra enkla misstag, men fortfaramde var vi sååå mycket bättre än dom. Symboliskt nog fick Emma blocka ner in syster Ida i matchbollen, och guldskrikandet fick sin början, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA we did it!!!!! Vilken sjukt j-a bra säsong; GP-guld, Trea i NM och så SM-GULD! En enda förlust på hela säsongen, 9-0 i set i slutspelet!! SÅÅÅÅ grymt!!!
Vi gjorde ett ärevarv på Ängelholms gator, skrikandes SM-guld och allt annat skojigt! Sedan blev det självklart dusch för Tina och de andra coacherna, men det slutade med att alla duschade. Sedan var det fest hos Uffe först för att sedan fortsätta hemma hos Familjen Flemarks. Oj vad champagne slår till fort, man blir ju så full så snabbt, haha.
Hela denna veckan är ett enda långt firande, vi ska spela golf, bli firade i halvlek på en fotbollsmatch, bli firade på torget i stan, spa och så FEST FEST FEST!!!!!!!!!!!!!!!!
SM-GULD SM-GULD SM-GULD, SM-GULD SM-GULD SM-GULD, SM-GULD SM-GULD SM-GUUUULD, SM-GULD, SM-GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0