Vinst i final nr 1!!

Woooohooooo!! Första finalen mot Katrineholm gick av stapeln igår. Ojojoj vilken rolig tillställning det blev. För det första var det en härlig och självsäker stämning i laget redan på morgonträningen, denna känsla höll i sig hela matchen.
Dessutom var det grymt mycket folk i hallen för at titta på matchen, och när uppvärmningen precis hade börjat så kommer KVK:s klack in i hallen med trummor och starka röster, shit säger jag bara vilket go dom hade, dom hade ett flertal ramsor som de skrålade ut från första sekund dom kom in i hallen, till sista boll var slagen. Vilket liv det var, precis så som det ska vara i en final, så fantastiskt roligt!!! Vi blev ju supertaggade av kvk:s klack också, även fast det säkert inte var tanken från deras sida, hahaha. Dom väckte i alla fall huliganen i vår publik, så det blev lite av en röstfight mellan de båda klackarna.

Vi förlorade första set med 23-25, det kändes så lugnt i vårt lag trots denna setförlust, vi sa bara: "Now they woke up the beast!" Och det gjorde dom, haha, vi vann de två nästkommande seten mycket övertygande. Fjärde set däremot blev en liten rysare, vid den andra tekniska timeouten så började andredomaren att strula, det blev ett ganska långt avbrott i matchen, men i vårt lag är avbrott en bra sak, för då hinner vi ju dansa och sjunga lite, alltid skoj! :)
Jag minns ju aldrig så noga vad som har hänt i matchen, men jag minns att det var vi som vann fjärde set med 26-24 och därmed matchen!
På Torsdag börjar nästa batalj! Bring it on!
Vi åker  till Katrineholm redan imorgon Onsdag, vi bor på stadshotellet och tränar där på Torsdag förmiddag. Ska bli en rolig resa och en rolig match!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0