Träning i Nyhem

Eftersom det är Måndag idag....eller nä....klockan har visst passerat tolvslaget så jag börjar om...... eftersom det var Måndag igår så innebar det träning i Nyhem. :)
Och när det är träning i Nyhem så innebär det cykel över bron, problemet denna måndag var att dom renoverar bron. Vi (jag Magda och Andrea) cyklade mot bron och såg en massa bommar o grejer, dessutom en skylt med texten "bron tillfälligt avstängd", men våghalsiga som vi är så trotsade vi denna skylt och tog bron i alla fall. Det som ska tilläggas är kanske att vi använde en kille som testperson (utan hans vetskap om detta), han gick över bron före oss så vi sa det att om inte han trillar ner så är det nog lugnt. Och det gick fint, alla överlevde och ingen behövde drutta i och bli blöt. Fast blöta var vi ändå, för det regnade, ett sådant där konstigt skånskt regn där vattnet tycks komma från alla håll förutom uppifrån.
Träningen var lite seg, i alla fall för oss liberos som inte hade så mycket att göra.
På vägen hem då vi cyklar så slänger Andrea (som har bott i Stockholm i 3 år) ur sig; "stackars Sara som ska GÅ hem hela den här långa vägen!!". Det tar kanske en kvart för sara att gå hem ifrån nyhem. haha Andrea har redan glömt hur det var att träna och bo i stockholm. Hade man en pendlingstid på en halvtimme till något så var det riktig lyx.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0