NEVZA

Wow wow wow vilken rolig turnering vi spelade i helgen!! Finalen av NEVZA, och vi, EVS, var dessutom arrangörer till hela tillställningen.
På fredagen mötte vi Odense, det lag som vi vann över med 3-0 i kvalet till NEVZA-finalen. Men vi var alla inställda på att dom kommer ge betydligt mer motstånd denna gången. Vi fick rätt, det blev en riktig holmgång som gick till 5 set, där var vi dock det bättre laget, tog kommandot direkt och kunde vinna setet och matchen! Skönt att vinna vår första 5-setare för denna säsong!
Sen i Lördags så mötte vi det estniska laget, GMP Olympic Tallinn, vi spelade så sjukt bra! Vi förlorade första set med minsta möjliga marginal och i andra set fullständigt skåpade vi ut dom, 25-10!  Dessvärre kunde vi inte behålla skärpan hela vägen, vi var där även i det tredje, vi hade våra chanser men tog dom inte. Ärligt talat så var jag riktigt j-a förbannad efter den matchen! Vi kunde mycket väl ha vunnit matchen om vi inte hade tappat glöden, man får ju inte direkt något gratis mot dessa lag så man måste vara på tå hela vägen... men men.
I söndags mötte vi då finskorna, LP Viesti, dom var före turnerningen tippade att vinna hela turneringen. Vi spelade så sjukt jämt med dom i de första två seten, även här hade vi riktigt stora chanser att knipa setet, men vi tar dom inte, det är lite frustrerande. Vi förlorar båda de första seten med 24-26. Dom hade några riktiga monster i sitt lag, bl a en Karen Cope-look a like fast med mycket mer koll, my god vad hon bankade boll!
Det enda jag känner efter den här underbart roliga turneringen är; Tänk om elitserien kunde hålla den här klassen! Shit vad skoj det hade varit. Tyvärr är det inte så och kommer nog aldrig bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0