Vänner

Jag har precis fått hård kritik av Marcus Nilsson för min blogg, han tycker jag är väldigt dålig på att uppdatera den. Och han har ju faktiskt rätt i det, jag är ju rent ut sagt skitdålig på att uppdatera den. Och när en sån go vän säger en sak till mig, ja då måste jag ta tag i saken och bli bättre. :)
Har just läst lite på hans blogg, väldigt skoj att läsa, han är ju nämligen i Kuwait och proffsspelar lite. Och då sa jag till honom att det är lite trist att uppdatera en blogg om det inte händer så mycket nytt i ens liv. Jag är fortfarande i Sverige och jobbar/gör reklam för mitt företag, inget nytt liksom. Till skillnad från honom som är i Kuwait och är med om ganska mycket nytt.
Men så tänkte jag att; Nej varje dag är en ny dag och det händer alltid något som man kan skriva om.
T ex så har det idag slagit mig hur underbart det är att ha vänner, sådana där riktigt goa och nära vänner som gör att man blir glad.
Jag skrev till Marcus att han skulle uppskatta mitt nästa inlägg här på bloggen så då börjar jag med honom som ett exempel på en riktigt bra vän.
Marcus träffade jag för första gången på en fest i Falkenberg då SM i beach spelades. Både jag och Magnus reagerade direkt på att Marcus var så otroligt trevlig och glad, han var och är en sån där person som verkligen sprider positiv energi omkring sig, han är alltid trevlig och alltid glad. Man blir glad av att vara i hans närvaro helt enkelt.
Jag respekterar Marcus och ser upp till honom för att han är en sån världsstjärna och ändå är så oerhört genomsnäll, det har inte stigit honom åt huvudet att han är grym i volleyboll, utan han är fortfarande sig själv och verkar tycka det är väldigt viktigt att hålla kontakten med alla hans nära och kära här hemma. Respekt till dig för det Marcus!
Hoppas du uppskattar detta inlägg Marcus. Och jag ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera min blogg. :)

Landslagsläger i Danmark

Efter lägret på Bosön så fick vi ca en månad "ledigt", den månaden vigdes åt egenträning; styrketräning, löpning, hoppfys mm. Och så nu i Torsdags var det dags för reunion av landslaget, denna gången i Danmark.
Vi bodde i Bröndby på deras stora härliga idrottsanläggning. Vi fick mycket fina rum, god mat och bra träningsmöjligheter.
Vi hann spela 3 landskaper mot Danmark, den första förlorade vi,inte så konstigt med tanke på att vi hade tränat ett pass ihop innan den matchen så det var mycket trix med att få ihop spelet och hitta varandra. I de andra två matcherna blev det VINST TILL SVERIGE! :) Woohoo.
Denna veckan är också volleyboll-fri för att seda köra igång på alvar igen på Lördag, då är vi först i Ängelholm i 4 dagar och tränar mycket och hårt, sedan blir det avfärd till Polen för 10 dagars träningsläger och matchning mot det polska Universiaden-laget. Sedan vidare till Slovenien för samma upplägg, sedan vidare till Serbien och UNIVERSIADEN! (Förhoppningsvis så kommer jag med dit, vi kommer åka 14 st till polen, men därefter blir det nog så att två stycken måste hoppa av truppen och åka hem igen, usch man vill inte vara en av dom två).
Landslaget i år är ett mycket ungt landslag, jag är näst äldst, när hände detta??? Det var ju typ bara treå år sedan som jag var nästan yngst...skumt. Kan det vara så att t o m jag blir äldre med åren? ;) Men det är nyttigt för mig att vara äldst, då får jag träna på att ta mer ansvar och leda laget lite mer än vad jag kanske gjort förut. Men tur att Anna R är med, för hon är ju helt äldst i alla fall, puh. :)


RSS 2.0