NEVZAkval-vinnare!!!!

Vilken fantatiskt rolig helg det har varit! Nu är den tyvärr till ända.
Det var ju dags för NEVZA kval, vi bodde på ett sjysst hotell som serverade sjukt god mat och den bästa frukosten på länge!
Första lag som stod på andra sidan om nätet blev Bröndby, det var ett ganska bra gäng med många långa töser. Dessutom förfogade dom över några amerikanskor som tyckte att vi hade sjukt snygg ass coach (Magnus) =) Dom blev sådär glada när dom fick höra av Whitney att han är förlovad med mig..moahahaha!! ;)
Vi vann matchen med 3-1.
I lördags tog vi oss an Oslo, dom var inte så bra, eller dom kunde ha varit väldigt bra men dom gav upp så tidigt i matchen så det blev inte så svårt för oss att vinna den med 3-0.
Och så var det dags för final mot Holte. Matchen blev oerhört jämn och svängig. Vi var nere i brygga ett antal gånger men lyckades ta oss samman gång på gång, till slut så stod vi som segrare med 15-11 i femte set. Vi är så stolta över oss själva att vi kunde kämpa oss tillbaka in i matchen o till lsut vinna! En grymt skön seger, en riktig laginsats!
Jag älskar vårt lag, vi är en rolig och speciell mix av människor, tillsammans presterar vi riktigt bra volleyboll och så har vi så sjukt roligt ihop!!  Puss på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0