Utflykt till Zurich - med bil!

Idag har varit en lång och MYCKET händelserik dag!
Jag o Lina fick vår bil igår, så idag efter gymet skulle vi åka till Zurich för att träffa Annika Dommen. Vi tar oss utan några störra problem t Zurich, hittar ett parkeringshus där vi parkerar o går till Bahnhof (tågstationen) för att träffa Annika... efter mycket letande och mycket sms:ande kommer vi fram till att vi hade bestämt träff med Annika där...fast imorrn Torsdag! :(
Så vi gick lite surmulna in mot stan för att äta, hittade mat, blev mätta. Bestämde sedan med Annika att vi skulle komma o hälsa på henne i Möriken istället. Så vi går o hämtar bilen i parkeringshuset, allt går enligt planerna enda tills vi inser att det inte finns en enda skylt i stan som visar något om Autobahn...så vi cirkulerar runt mitt i Zurich, i en bil som inte riktigt ville som jag ville alla gånger (saknar guldklimpen!). Vi irrar runt där i typ en timme...hinner göra ett antal olagliga u-svängar, hinner få några motorstopp osv.
Helt plötsligt dyker en autobahnskylt upp med Bern/Basel på! Thojo det var den vi ville se!!
Så vi tar oss t Möriken med hjälp av Annikas mammas fina vägbeskrivning.
Det var fantastiskt roligt att träffa Annika, och vilket hus dom hade!! =)
SEN ska vi åka hem, klockan var då 16.30, träningen började 18.45, gott om tid!! (trodde vi) Det börjar vid första korsningen då Annikas mamma har sagt att vi ska åka vänster.. då ser vi en skylt till höger där det det står Zurich, så av någon oförklarlig anledning o kanske lite storhetsvansinne så svänger vi höger...DÄR börjar det gå snett!!
Vi hamnar på nån slags landsväg mot zurich... går inte snabbt. Tiden börjar rinna iväg. Vi kommer till bahnhof, kommer upp på den, men hamnar på fel nummer, så börjar åka motorväg mot typ södra Schweiz! Tar oss av den vägen, svänger runt lite, gör några u-svängar till, kommer ut på bahnhof igen, mot zurich, ja rätt!! men NEEEj helt plötsligt svänger den filen som vi är på av mot nåt annat ställe, noooo fel igen! U-svängar, motorstopp, lite fler svängar, tittar på karta, gissar o åker på motorvägen igen. Nu kommer vi äntligen rätt, men klockan har hunnit gå, och det är ENORMA bilköer!!!! My god! Vi insåg tills lut att vi aldrig skulle komma i tid t träningen :( Inte bra! När vi väl kommer till Schaffhausen kör vi fel där också, u-svängar, motorstopp osv..till slut kommer vi rätt. Kommer alltså 35 min sent till trämningen, den kändes sådär. :S
På väg hem efter träningen åker vi fel igen!! Hur är det möjligt?? Tar oss till slut fram till Neuhausen där vi bor..men väl i området så kör jag mot rött!! herregud! Vi är nu HELT slut! Vilken pärs! Fast å andra sidan så har jag nog inte skrattat så mycket på sjukt länge som vi har gjort idag! =) Ett minne för livet, helt klart!
Nu ska jag sova och imorrn blir det INGEN bilkörning!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Du skulle ha tagit min iphone så hade det sluppit bli såhär ;)

2010-08-26 @ 17:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0