Stockholm here we come!!

Ååå vilken skojsig och underbar dag som väntar imorrn! Då är det dags för avfärd till Stockholm för semi nr 2. Vi är alla sååå laddade, ska bli grymt kul att åka upp dit och spela, brukar vara bra tryck på läktarna, nice, precis som det ska vara!!
Vi åker ner mot Malmö imorrn bitti för att ta flyget upp, ifrån arlanda åker vi sedan HEM TILL MIN MAMMA OCH PAPPA!!! Myyyyyyyyyyyys att få krama dom igen! Och dom har lagat mat till oss så vi äter där. Sedan medan laget softar hemma hos mina päron så sticker jag till min kära syster yster och hennes härliga familj, måste ju kramas och busa lite med Daniel, samt få hålla lite i det lilla nytillkomna knytet (som ej har nåt namn ännu).

Sedan åker jag och pappa ut till vallentuna där jag möter upp med laget igen, kanske blir det jag som kör dit, hi hi, man vet aldrig!
Ska bli så fantastiskt roligt att spela match då min familj sitter på läktaren, jag saknar verkligen det så sjukt mycket. Tänk när jag spelade i Sollentuna, då satt dom där på nästan alla matcher jag spelade. Det känns fortfarande lite konstigt nu när jag spelar i Engelholm, när ingen mamma eller pappa finns på läktaren. Så imorrn ska vi ta igen allt sådant!

Andrea, min underbara vän, kommer också på matchen, tänk att få krama henne också! Tjoho! Och det bästa av allt är att vi inte behöver bli ledsna när jag sedan åker ner till skåne igen, för på Lördag kommer hon ner hit till mig i Ängelholm och ska vara här hela helgen , kan det bli bättre?? Nej! :)

Nu ska jag packa väskan och sedan ska jag få en god natts sömn utan konstiga uppkörningsdrömmar!


KÖÖÖÖRKOOOOORT!!!!!!

WWWWWOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! YES YES YES, Jag har idag tagit körkort!!!!! Jag är just nu världens lyckligaste människa! Jag behöver aldrig mer gå till körskolan, jag behöver aldrig mer ha en lärare brevid mig som säger vad jag ska göra. I am free!!!!!! wooooohoooooooo!!!
Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, äh förresten, nu ska jag vara riktigt osvensk; JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!!! Ha ha.
Körkort körkort körkort körkort, trala la la la la la la!!!!!

Och så sötis-Minni som har gått och varit nervös för min skull hela morgonen och som sedan bjöd mig på lunch för att fira, du e för go du vännen!! Tack för din omtanke och ditt stöd!

För alla er som har haft körkort i flera år kanske inte riktigt förstår min brutala glädje över detta körkort, men för en ur-Stockholmare som har växt upp i en familj som ej har haft bil så känns det väldigt stort att nu, när jag är 27 år gammal, har tagit körkort!!

Ha ha måste berätta min reaktion när jag hade kört klart: Då säger läraren typ: "Ja då sätter jag ett kryss i godkänt rutan nu då"
Lena svarar "Mmm ok"(väldigt sammanbitet o nervöst).
Körläraren säger igen: "alltså du är godkänd".
Lena säger;"ok........................................ eller VA!!???? är jag godkänd???? Ha ha ha är det sant, ohoooooo!".

Första vinsten klar! Ohoo

Det är så härligt när man har en bra känsla i magen redan på morgonen när man vaknar, man känner sig lugn och självsäker. Så kändes det i Söndags då jag vaknade, sedan förstärktes den känslan ännu mer när jag kom till hallen för morgonträning. Hela laget kändes harmoniskt och självsäkert! Kan man ha en bättre känsla än så inför en semifinal??
Matchen blev en snabb tillställning, vi spelade väldigt bra och stabilt, vi höll i vårt spel och det gjorde Elverket stressade.
Så vi vann 3-0!
Nu är det fokus mot nästa match, i Vallentuna. Det blir tuffare och vi är alla redo, BRING IT ON!!

På jobbfronten rullar det på på samma sätt som tidigare, många pusselbitar som ska falla på plats. Puh blir så trött på det ibland, så jobbigt när jag inte själv kan bestämma i vilken takt allt ska ske, utan jag är beroende av så många nadra människor, att dom svarar, att dom gör sitt jobb, osv.. Men jag läste någonstans om känslan av att släppa kontrollen och bara låta saker ske i sin takt och se vart det leder. Jag tyckte det lät mycket klokt så jag ska försöka leva efter det mottot!

Nu ska jag gå och sussa lite, hoppas imorrn blir en rolig dag med många roliga och glada händelser!...

Semifinaldags

Jaha igår satt man klistrad framför hotline för att se hur de andra kvartsfinalerna skulle sluta. Det blev örebro och Elverket som vann och därmed har vi Elverket i Semifinal.
Min stackars Andrea är nog ganska ledsen nu, eftersom de åkte ur slutspelet. Jag vet ju exakt hur det känns att åka ut både i kvart och i semi, det suger verkligen. Men Andrea, gumman, glöm aldrig att DU ÄR BÄST!!! Och att det kommer fler säsonger och fler chanser. Jag vet ju hur lite dom orden betyder precis såhär efter man har förlorat men faktum är ju att det är sant.

Igår klarade jag teoriprovet för körkort!! Så nu är det "bara" ett steg kvar, själva uppkörningen.
Jag börjar lessna på övningskörning nu, ganska segt... och dyrt! Så ser gärna att jag klarar uppkörningen på första försöket. :)

Just nu håller de på att tapetsera om i vårt sovrum, skönt. För den förra tapeten var ju inte direkt den snyggaste, grönrandig med en orange-gul sicksack bord...hm hur tänkte den som bodde här innan?




Jag är moster igen!!

I Fredags föddes han, den lilla gutten som vi har väntat på så länge! Jag har verkligen drömt om Åsa och om hur hon föder barn på de mest konstiga ställena, jag har nog varit lite nervös. Men nu är han ute och jag är lättad. När jag fick sms från Tor att han var ute och att han mådde bra så brast det för mig, tårarna sprutade som på lille skutt, riktiga lyckotårar!
Nu känns det bara lite surt att jag inte har tid att åka upp till stockholm för att hälsa på dom. Å andra sidan så ska vi i laget ju upp til stockholm nästa onsdag för semi nr 2, förhoppningsvsi hinner jag göra en liten avstickare till Häggvik då! Så jag kan krama min lilla favvo-Daniel och få hålla i den nya lilla kisen.

Ja annars går livet sin gilla gång, jag jobbar heltid med mitt nya företags-projekt, men än så länge är det mest jobb inne i huvudet, inte så mycket fysiskt jobb, men det kommer snart. Allt har sin tid! :)

Vi vann sista kvartsfinalen igår mot svedala, äntligen är vi framme vid semi där vi får möta bättre motstånd. Och det är ju så fantastiskt att semi blir mot ett stockholms-lag, då kommer hela min familj och hejar på oss!

Nu måste jag sluta, måste plugga körteori, har ju uppskrivningen snart, Iiiiiiiiii nervöst! Men jag säger inte exakt när jag har provet, det blir så jobbigt om jag kuggar på provet, då är det bättre att folk ej vet för då frågar dom ej hur det har gått.
Men håll tummarna för mig de närmaste dagarna, det kanske hjälper mig, vem vet!

Inget är som väntans tider

När som helst ska min syster föda barn, precis när som helst. Hon verkar inte vara ett dugg nervös över detta, men JAG, jag är ett nervvrak. Den här veckan har jag vaknat varenda natt av att jag har drömt något om min syster och att hon ska föda. Senast inatt vaknade jag upp kallsvettig, jag drömde nämligen att vi alla i familjen var och fikade på tössebageriet i Stockholm (fråga mig inte varför vi var just där för det vet jag inte själv... men dom har goda semlor, så kanske därför). Helt plötsligt så ställer sig min syster upp, då har vattnet gått, så Tor springer ut på gatan för att få tag i en taxi, men det kommer ingen taxi så det slutar med att vi alla, inklusive ÅSA(!) får springa till sjukhuset istället... haha hoppas att det går lite smidigare i verkliga livet för dom.

Ja sen väntar jag på svar från både den ena och den andre gällande mitt nya företag. Alltså det låter ju så flashigt att säga eget företag, som Andrea alltid säger; "går du runt i pumps och kostym nu hela dagarna eller". hihi nä inte riktigt, snarare träningskläder. Nä men det är ju så många samtal som måste göras, men alla kan ju inte prata telefon precis när jag vill det... så då får man lämna meddelande hos varenda en och bara sitta o vänta på att de ska ringa upp... frustrerande ibland men... äsch allt löser sig ju alltid till slut, så varför oroa sig egentligen.

Jag väntar också på att slutspelsmatcherna äntligen ska dra igång, ska bli gött att börja spela ofta och mycket!
Vad gälle volleybollen så har det ju kommit upp något annat alldeles otroligt superroligt, Sverige har kommit med i Universiaden!! Så roligt! Tänk om man får åka till Serbien och spela volleyboll mot snuskigt bra lag, vilken dröm!

Imorrn är det melodifestival-final. Laget kommer hit för middag och omröstning av bidragen. Blir nog en riktig toppenkväll tror jag.

Nu är det dags att sussa, ögonen börja slå igen.


slutspelstider

Äntligen! börjar slutspelet, det har varit en rolig säsong än så länge, . Många av seriematcherna har väl inte direkt varit superroliga men tack vare matchning i Polen, NEVZA samt GP, så har säsongen bjudit på många roliga stunder. Men som sagt nu börjar slutspelet och det är ju det man längtar till hela säsongen liksom, det man tränar för hela året.
Vi möter Svedala i kvartsfinal, har inte så mycket att säga om det...
Men jag räknar iskallt med att vi kommer till semifinal och det innebär spel i Stockholm, ohooo!! Hade ju varit roligast om det blev sollentuna som står på andra sidan nätet, men även Elverket hae varit skoj att tampas mot.

Idag har jag verkligen haft fullt upp, mitt huvud har varit sprängfyllt med saker som jag måste göra. Jag fungerar verkligen inte när jag inte har full koll på saker, som idag har jag behövt ta reda på om min verksamhet kommer vara momspliktig eller inte... ehhh, say what? Fattar ingenting, så min telefon har gått varm till skojiga ställen som t ex skatteverket; party! Jag har också letat efter en revisor som kan hjälpa mig med alla dessa tråkiga frågor. På det sättet kan jag ägna mig åt det som är det roliga i hela sammanhanget, jobba på gymet!

På Lördag händer det något mycket skojigt, då är det MELODIFESTIVAL-FINAL!!!!! Och vi ska då samlas hela laget + tränare för middag, mys och schlagertittande. Jag och Minni har dessutom lite roliga överraskningar  på G inför den stora schlagerkvällen men det kan jag inte berätta om här då många töser i laget går in och läser här emellanåt.. :)

Nu ska jag sova och vila min stackars hjärna som har jobbat på helvarv hela dagen.

Livet utan internet

Tänk att det kan bli så besvärligt allting så fort internet ej fungerar. Internet har varit ur funktion här hemma i en vecka, jag har varit så frustrerad över att det inte har fungerat. Emellanåt har jag fått lugna ner mig själv och tänka att det ju faktiskt är bra att ej ha internet, för då kan man göra massa andra saker. Men just denna veckan som har varit hade jag verkligen behövt internet, det är så mycket jag måste leta upp, och det kan jag bara göra på internet. Och så idag när jag kom hem från jobbet så vips står modemet där på golvet och lyser grönt. Gröna lampor på modemet är = bra! Det har jag lärt mig denna veckan av Håkan(en snubbe i klubben), gula lampor är =dåligt!
Så nu sitter jag här och skriver lite, måste ju passa på så länge internet är igång, hihi.

Ja just det ja, jag nämnde ju jobb där någonstans i texten, jag jobbar på Helsingborgs lasarett denna veckan. Jätteskoj att man blir inringd när det behövs, alltid en bra erfarenhet när man är där. Och oj vad man får vara med om saker på det där stället, idag fick jag t ex titta på när en av mina patienter kräktes över hela golvet, härligt. Men det bästa med att vara Sjukgymnast på en avdelning är att man inte behöver torka upp, istället så ringer man då bara på klockan så kommer det glada undersköterskor och fixar det. Fast oftast så har jag inga problem med att hjälpa patienterna på toaletten osv men när det kommer till spyor, då har det gått över gränsen, det fixar jag inte.

Ja idag kom jag snäppet närmre det jobbet som jag ska börja snart. berättar mer om det när allt är klaffat och klart. Men åå vad skojigt det ska bli!

Nu ska jag äta lite och sen tvätta, tjoho!

ha det gött alla glada!

RSS 2.0